Ürün Kodu: 1613
Kategoriler: Yüksek Performanslı Hidrolik Sistem Yağları
536P1910   PETRONAS HYDRAULIC 10 20 L


PETRONAS HYDRAULIC
Yüksek Performans Hidrolik Yağ

PETRONAS HYDRAULIC Serisi ağır hizmet koşulları altında çalışan mobil ve endüstriyel hidrolik ekipmanların geniş aralığı için özel olarak geliştirilmiş, yüksek performanslı hidrolik yağlardır. Seçkin ve yüksek kalite baz yağların, gelişmiş aşınma önleyici, antioksidan, pas önleyici ve köpük önleyici katkı maddeleri ile zenginleştirilmesi ile formüle edilen PETRONAS HYDRAULIC yağları, bu özellikleri ile hidrolik sistemlerin sorunsuz çalışmasını ve 3 kattan fazla uzun süreli performans* sağlar. PETRONAS HYDRAULIC Serisi aranan endüstriyel spesifikasyonları ve OEM gerekliliklerini karşılar veya aşar.

* TOST (ASTM D943)'a göre ISO 11158 HM sınıfı hidrolik akışkanlarının minimum gereklilikleri ile karşılaştırıldığında .

Uygulamalar
PETRONAS HYDRAULIC Serisi, aşağıdaki kullanımlar için tavsiye edilmiştir:
Ağır hizmet koşulları altında çalışan mobil ve endüstriyel hidrolik sistemler
Yüksek performansta aşınma önleyici akışkanlar gerektiren hidrolik sistemler Ayrıca yataklarda, düşük yüklü dişlilerde, sirkülasyonlu ve daldırmalı yağlama sistemlerinde de kullanılabilir.
Bununla birlikte, uygulama yapmadan önce lütfen Teknik Servis Ekibimize danışın ve/veya OEM kılavuzumuza bakın. Üstün performans hidrolik akışkanlar gerektiren uygulamalar için PETRONAS HYDRAULIC PLUS Serisi önerilmektedir 

Bu ürün için video mevcut değildir